Konyhaélmény

A konyhabútor egy otthon központi eleme, minden nap látjuk, használjuk. Örömöt hozhat a hétköznapjainkba mind a megjelenésével, mind a kényelmével. Ezt az élményt szeretnénk megadni Önnek.


Mire figyelünk egy otthonos konyha kialakításánál?


Testmagassághoz igazítás


A konyhában fontos, hogy kézre essen minden, így a konyhát leggyakrabban használóhoz javasoljuk igazítani a pultok magasságát. Az itt látható táblázat szerint dolgozunk.Gyors kiszállítás 3-6 héten belül


A beköltözéskor mindenki vágya, hogy a megálmodott konyhabútor már a helyén legyen. Ezért hogy mihamarabb élvezhessék megrendelőink az új otthonukat, a megrendeléstől számított 3-6 hét alatt készre szereljük a konyhabútorokat. A jelenlegi átfutási időről információt a főoldalunkon talál.


Méretek résmentes beépítése


A lakás adta méretek résmentes beépítése az, amitől minden nap láthatjuk, hogy ez a konyha az otthonunkba illik. Az ajtók pántjainak precíz beállításával pedig engedjük, hogy a szeme végigfusson a szép felületeken.


Holtterek megszüntetése


A belső kialakítás ugyanolyan hangsúlyos szerepet kap, a fiókok, polcok méretére is odafigyelünk. Így egy kis konyhában a helykihasználás a holtterek megszüntetésével lényegesen növelhető.


Összhang


Elsősorban a benne élők stílusával fontos a párhuzam kialakítása, majd megteremtjük a színek és anyagok összhangját egymással, lletve nyitott konyha esetében a nappalihoz is igazítjuk őket.


Strapabíró


A munkapultként csak is strapabíró felületű anyagokat használunk, mert ezeken elkerülhető a sérülés akár egy késhegytől, ami minden konyhában előfordulhat.


Vízállóság


A résmentes beépítés előnye, hogy a konyhában előforduló padlóra vagy munkapultra kiöntött folyadékok nem okozhatnak komolyabb problémát. A lábazati részen és a munkapultnál is vízzáró elemeket helyezünk el, amellyel a bútor élettartamát és a penészedéssel járó kellemetlenségeket is elkerülhetjük.


Világítás


Fontosnak tartjuk a megfelelő pultvilágítást is, az nagy mértékben megkönnyíti a konyhai munkát.


 


 Referenciák